News Flash:

Friptura de rata

25 Martie 2016
2229 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o rata (picioare, piept, aripi)
150 gr slanina afumata
3 cepe
5 catei de usturoi
5 linguri de ulei de masline
3 lingurite de sare
piper negru
1 lingurita de seminte de chimion
2 lingurita maghiran
100 ml apa

Mod de preparare:

1. Potriveste carne de sare si piper si presara chimionul si maghiranul.
2. Unge o tava de copt cu niste unt, pune carnea de rata in ea, apoi feliile de slanina afumata si uleiul de masline.
3. Pune si ceapa taiata felii, usturoiul si toarna apa.
4. Acopera tava cu folie si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 1 ora si 45 de minute.
5. Din cand in cand e bine sa dai folia la o parte si sa intorci carnea ori sa o umezesti cu zeama din tava.
6. Cu 15 minute inainte de a o scoate din cuptor, indeparteaza folia, ca sa se rumeneasca frumos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura rata reteta friptura friptura tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015627 (s)