News Flash:

Friptura de pui la tigaie

18 Februarie 2015
8396 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de pui fara piele si os, injumatatite pe lungime
piper
sare
faina alba
4 linguri unt nesarat
2 linguri ulei de masline
cca 70 ml zeama de lamaie
cca 100 ml supa de pui sau vin alb sec
putin patrunjel proaspat tocat
cateva gr de capere murate in sare

Mod de preparare:

Potriveste carnea de piper si sare, apoi tavaleste-o prin faina si indeparteaza excesul. Incinge untul in tigaie, pune carnea in ea si rumeneste-o 3-4 minute pe fiecare parte. Dupa ce e gata, mut-o intr-o farfurie, iar in aceeasi tigaie pune zeama de lamaie, supa / vinul si caperele. Razuieste usor tigaia si lasa totul sa fiarba la foc mic circa 5 minute. Dupa ceea pune iarasi carnea si patrunjelul, omogenizeaza si stinge focul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


retete friptura friptura pui retete carne retete pranz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2909 viz    0 com
2607 viz    0 com
4965 viz    0 com
6505 viz    0 com
3033 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013685 (s)