News Flash:

Friptura de pui la tava - Cum sa rumenesti pulpele de pui

12 Septembrie 2016
8097 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de pulpe de pui
putin piper negru
2 cepe
2 rosii
condimente
putin ulei

Mod de preparare:

1. Potriveste de condimente carnea si pune-o intr-o tava de copt.
2. Adauga feliile de rosii si ceapa taiata julienne sau in inele.
3. Poti adauga si bucatele de morcov, cartofi si ardei gras.
4. Adauga uleiul si putina apa.
5. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 60 de minute. Din cand in cand, intoarce carnea si legumele pe partea cealalta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura pui friptura tava friptura legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015201 (s)