News Flash:

Friptura de pui la gratar

17 Decembrie 2012
3480 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de pui tocata
1 ceapa tocata
1 lingura ulei de masline
40 g seminte de pin zdrobite
1 catel de usturoi zdrobit
2 lingurite chimion
1 ou batut
100 g cuscus

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem la calit cea cu usturoiul, semintele de pin si chimionul. Amestecam apoi carnea tocata cu ou, cuscus si amestecul de ceapa si adaugam sare dupa gust. Impartim compozitia in 16 portii. Modelam fiecare portie sub forma de carnacior si le bagam la frigider timp de 30 de minute. Montam apoi “carnaciorii” pe frigarui si ii rumenim pe gratar. Se serveste cu salata de rosii si castraveti.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa tocata usturoi chimion ou batut cuscus tigaie frigider frigarui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1918 viz    0 com
2392 viz    0 com
1732 viz    0 com
1611 viz    0 com
2675 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 26 queries | Mysql time :0.020191 (s)