News Flash:

Friptura de pui la cuptor

18 Februarie 2016
2009 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru mixul condimentat:
1 lingurita coriandru uscat
1 lingurita paprika afumata
1/2 lingurita ardei cayenne
1 lingurita piper negru
1 lingurita chimion pudra
1 lingurita scortisoara pudra
1 lingurita sare

Pentru friptura si cartofi:
1 pui intreg
450 gr cartofi
450 gr rosii cherry
8 catei de usturoi
10 caise uscate, tocate mai mare
4 linguri ulei de masline
piper
sare
1 lingura de patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Amesteca toate condimentele si lasa bolul deoparte.
3. Spala carnea foarte bine.
4. Unge carnea cu mixul condimentat.
5. Amesteca rosiile cu cartofii taiati, usturoiul maruntit si caisele.
6. Potriveste de sare, piper si adauga 2 linguri de ulei. Omogenizeaza.
7. Unge cu putin ulei o tava, pune carnea in ea, iar pe alaturi cartofii si rosiile. Potriveste iar de sare si piper.
8. Acopera tava cu un capac si bag-o in cuptor pentru 1 ora si 45 de minute, maxim 2 ore.
Serveste aceasta friptura de pui la cuptor cu patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura pui friptura cuptor friptura suculenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015190 (s)