News Flash:

Friptura de pui cu usturoi verde

25 Noiembrie 2016
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pulpe de pui
6-7 linguri suc de rosii
1 fir usturoi verde
putin ulei
sare
piper
boia

Mod de preparare:

Punem putin ulei in vasul de friptura, apoi carnea, condimentam, mai adaugam putin ulei si usturoiul verde taiat bucati. Acoperim cu folie, coacem 30 de minute , apoi luam folia si mai coacem inca 30 de minute. Scoatem tava din cuptor si punem peste carne bulionul. Lasam sa stea 10 minute si servim.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura pui friptura suculenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016204 (s)