News Flash:

Friptura de pui cu usturoi si vin

9 Martie 2012
2888 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de pui cu usturoi si vin
Ingrediente:

o pulpa si doua aripi de pui
jumatate de pahar cu vin alb
2 ardei
2 catei usturoi
2 rosii
sare
ulei de masline

   
Mod de preparare:

Spalam intii de toate ardeii, ii stergem bine de apa, ii taiem ii doua si eliminam partea alba, semintele si codita domnilor ardei, apoi ii taiem feliute. Separat, spalam rosiile, le stergem bine de apa si le taiem cuburi.
Intr-o tigaie de prajit, infierbintam un pic de ulei si punem puiul, pe care l-am spalat si le-am taiat bucati, adaugam si usturoiul curatat, spalat si uscat de apa (nu-l taiem, il punem intreg) si rumenim un pic pe ambele parti carnea. Adaugam vinul, lasam pret de 2- 3 minute, dupa care adaugam rosiile cuburele, saram dupa gust, acoperim cu un capac si lasam la foc mic timp de cca 50 de minute, bineinteles ca din cind in cind intoarcem carnea.
Ultimele minute lasam fara capac ca sa se evapore lichidul lasat de rosii, dar nu lasam sa se evapore de tot, pentru ca un deliciu sosuletul lasat cind il servim.
Friptura de pui cu ardei pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin alb ardei usturoi rosii sare capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 39 queries | Mysql time :0.022494 (s)