News Flash:

Friptura de pui cu usturoi

23 Ianuarie 2014
897 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pui de circa 700 g (eu am pus pulpe)
o lingura de parmezan
3 cartofi mici
5 rosii mici
o lingura de pesmet
piper
sare
rozmarin
ulei cca 2 linguri
un catel de usturoi
o ceapa
un pahar cu apa

Mod de preparare:


Portionam puiul/pulpele, taiem ceapa fidelute si usturoiul in doua, punem intr-o tigaie(tava) care sa mearga si pe aragaz si in cuptor, ceapa, usturoiul si peste ele carnea, adaugam si rosiile, sarea si apa.
Intr-un castron punem cartofii taiati feliute subtiri si ii condimentam cu uleiul, pesmetul, parmezanul, rozmarin, sare si piper. Amestecam totul bine, apoi ii asezam frumos deasupra carnii

Acoperim tigaia cu un capac si punem pe foc pentru circa 20 de minute sau pina vedem ca, carnea s-a fiert/prajit si cartofii sint moi. Daca mai este nevoie de apa, mai adaugati o lingurita, la mine nu a fost nevoie. Luam capacul si bagam tigaia in cuptorul preincalzit la 200 grade, pina cind cartofii se coloreaza frumos.

Friptura de pui cu usturoi recomandata de Daniela.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi friptura pui retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014339 (s)