News Flash:

Friptura de pui cu sos de mere

3 Februarie 2014
2669 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 bucati piept de pui dezosat
2 mere decojite si taiate cubulete
1 cescuta stafide aurii
1 cescuta miez de nuca
1 ceapa taiata marunt
1 lingurita salvie macinata
1 ceascuta suc de portocale
2 linguri unt
1 lingura jeleu de mere

Mod de preparare:

Se bat bucatile de piept de pui pana devin foarte subtiri. Se face umplutura de mere astfel: se amesteca merele cu stafidele, nucile, ceapa si salvia. Cu o lingura se pune umplutura pe fiecara bucata de pieptde pui si se ruleaza. Pentru sustinere se pot folosi scobitori. Rulourile de pui se baga la cuptorul incins si se lasa 45 minute, ungand din cand in cand cu glazura de mere (jeleu de mere+unt la foc mic 3 minute).

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete friptura friptura sos sos mer retete carne retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020235 (s)