News Flash:

Friptura de pui cu sos

20 Martie 2014
1435 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 copanele de pui
185 ml sos de prune (gem de prune)
2 lingurite sos de soia
1 lingurita ghimbir

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 230 grade. Aseazam intr-o tava hartie de copt. Amestecam sosul de soia cu gemul de prune si trecem copanelele de pui prin sos. Asezam copanelele in tava, presaram ghimbir pe deasupra si bagam la cuptor timp de 25 de minute. Se servesc imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi friptura pui friptura sos retete sosuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1405 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012412 (s)