News Flash:

Friptura de pui cu salata

26 Martie 2014
2348 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri marmelada de mango
1 lingura ulei de masline
8 copanele de pui

Pentru salata:
4 piersicute taiate cubulete
2 linguri menta tocata
2 cepe verzi tocate
1 ardei rosu tocat
2 lingurite ulei de masline
sucul de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 220 grade. Punem hartie de copt intr-o tava. Ungem puiul cu marmelada si ulei si asezonam cu sare. Asezam copanelele in tava si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Salata: intr-un bol punem toate ingredientele si asezonam cu sare. Amestecam salata si servim cu fripturica de pui.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete friptura friptura piersicute friptura salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3391 viz    0 com
1438 viz    0 com
1917 viz    0 com
1444 viz    0 com
2567 viz    0 com
1975 viz    0 com
2770 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015095 (s)