News Flash:

Friptura de pui cu lamaie

20 Iunie 2016
1913 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 buc. piept de pui (fara piele si os)
100 gr faina alba
1/2 lingurita sare
putin piper
50 gr unt
2 lamai feliate
2 linguri zeama de lamaie

Mod de preparare:

1. Bate usor pieptul de pui cu ciocanul de snitele.
2. Amesteca faina cu sarea si piperul.
3. Trece bucatile de piept de pui prin mixul de faina, dupa care rumeneste-le in unt incins 3 minute pe fiecare parte. Transfera pe o farfurie.
4. Pune feliile de lamaie in tigaie. Gateste-le 2-3 minute, pana ca se rumenesc.
5. Pune carnea inapoi in tigaie. Stropeste-o cu zeama de lamaie. Gateste-o la foc redus 2-3 minute.
Serveste cu orez.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura pui friptura tigaie friptura lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020579 (s)