News Flash:

Friptura de pui cu lamaie

20 Iunie 2016
2122 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6 buc. piept de pui (fara piele si os)
100 gr faina alba
1/2 lingurita sare
putin piper
50 gr unt
2 lamai feliate
2 linguri zeama de lamaie

Mod de preparare:

1. Bate usor pieptul de pui cu ciocanul de snitele.
2. Amesteca faina cu sarea si piperul.
3. Trece bucatile de piept de pui prin mixul de faina, dupa care rumeneste-le in unt incins 3 minute pe fiecare parte. Transfera pe o farfurie.
4. Pune feliile de lamaie in tigaie. Gateste-le 2-3 minute, pana ca se rumenesc.
5. Pune carnea inapoi in tigaie. Stropeste-o cu zeama de lamaie. Gateste-o la foc redus 2-3 minute.
Serveste cu orez.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura pui friptura tigaie friptura lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014723 (s)