News Flash:

Friptura de pui cu dressing picant

16 Iulie 2014
1872 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru pui:
200 g piept de pui depielitat si dezosat
ulei de masline
piper
sare

Pentru dressing:
1 lingura dulceata de cirese
1/8 lingurita cumin
1 cana cirese fara samburi
1/4 cana vin rosu sec
1 catel de usturoi, pisat
1/8 lingurita piper negru macinat
1/8 lingurita sare
1/8 lingurita fulgi de ardei iute
1 lingura dulceata de cirese

Mod de preparare:

Pregateste gratarul si lasa-l sa se incinga foarte bine. Unge puiul cu ulei de masline si asezoneaza-l cu sare si piper. Intr-o cratita zdrobeste usor ciresele, insa opeste cateva intregi, pentru aspect. Adauga vinul, usturoiul, piperul, ardeiul iute, cuminul, sarea si dulceata de cirese. Cand compozitia incepe sa clocoteasca, las-o sa fiarba timp de 10 minute la foc mic, amestecand din cand in cand.

Pune puiul pe gratar si lasa-l sa se friga pe fiecare parte timp de patru minute sau pana devine auriu. Aseaza puiul pe farfurie si toarna deasupra dressingul picant de cirese. Serveste-l alaturi de un pahar de vin rosu sec, la temperatura camerei.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete friptura friptura dressing sos friptura sos picant sos cirese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015677 (s)