News Flash:

Friptura de pui cu avocado si prosciutto

2 August 2012
4312 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g pulpe superioare de pui
250 g cartofi
1 avocado taiat felii subtiri
4 felii de prosciutto
sare

Mod de preparare:

Pentru pregatirea acestei retete este necesar sa incingem cuptorul la 180 grade, apoi se spala, se curata si se taie cuburi cartofii, se pun intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pentru o jumatate de ora.
In acest timp, pe fiecare pulpa de pui se pune cate o felie de avocado si se inveleste puiul cu cate doua felii de prosciutto (le prindem cu scobitori). Mai intai punem rulouri obtinute la rumenit in tigaie timp de 4 minute, dupa care pulpele alaturi de cartofi. Se mai lasa in cuptor in jur de 20 de minute. Se poate servi cu salata de rosii.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi avocado prosciutto sare tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019843 (s)