News Flash:

Friptura de pui cu ardei - FOTO

13 Ianuarie 2012
4478 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o pulpa si doua aripi de pui
2 ardei
2 catei usturoi
2 rosii
jumatate de pahar cu vin alb
ulei de masline
sare
   
Mod de preparare:

Spalam intii de toate ardeii, ii stergem bine de apa, ii taiem ii doua si eliminam partea alba, semintele si codita domnilor ardei, apoi ii taiem feliute. Separat, spalam rosiile, le stergem bine de apa si le taiem cuburele (atentie: rosiile trebuie sa fie coapte bine).
Intr-o tigaie de prajit, infierbintam un pic de ulei si punem puiul, pe care l-am spalat si le-am taiat bucati, adaugam si usturoiul curatat, spalat si uscat de apa (nu-l taiem, il punem intreg) si rumenim un pic pe ambele parti carnea.
Adaugam vinul, lasam pret de 2-3 minute, dupa care adaugam rosiile cuburele, saram dupa gust, acoperim cu un capac si lasam la foc mic timp de cca 50 de minute. Bineinteles ca, din cand in cand, intoarcem carnea. Ultimele minute lasam fara capac ca sa se evapore lichidul lasat de rosii, dar nu lasam sa se evapore de tot.
Friptura de pui cu ardei din imagini a fost pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


ardei usturoi rosii vin alb sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1982 viz    0 com
4172 viz    0 com
2423 viz    0 com
2363 viz    0 com
2437 viz    0 com
2515 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020290 (s)