News Flash:

Friptura de porc la tigaie

19 Aprilie 2016
8884 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 gr carne de porc
1 lingurita sare
putin piper alb
2 linguri de untura + 2 linguri separate
putina boia
1 ceapa mare
8 catei de usturoi

Mod de preparare:

1. Taie carnea in felii. Bate-le putin cu un ciocan de snitele.
2. Amesteca cele 2 linguri de untura topita cu boiaua dulce, sarea piperul si usturoiul dat pe razatoare. Pune carnea in bol, la marinat, acopera si baga in frigider pentru 4-5 ore.
3. Pune restul de untura intr-o tava incinsa.
4. Caleste usor ceapa tocata marunt.
5. Dupa ce s-a rumenit putin, pune feliile de carne in tigaie. Cand s-a rumenit pe o parte, intoarce carnea pe partea cealalta.
Serveste cu pilaf ori salata de legume.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura porc friptura tigaie snitele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2081 viz    0 com
1895 viz    0 com
1861 viz    0 com
2100 viz    0 com
1936 viz    0 com
1901 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015532 (s)