News Flash:

Friptura de porc facuta dupa metoda chinezeasca

2 Iunie 2017
4510 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
1 ceapa mica
6 catei de usturoi
40 grame ghimbir
100 ml sos de stridii
50 ml sos hoisin
20 grame pasta de tomate
500 grame carne de porc
10 ml ulei de masline.
 
Mod de preparare:
 
Cu ajutorul unui blender amesteca ceapa cu usturoiul si ghimbirul. Amesteca pana obtii o pasta omogena. Transfera compozitia intr-un bol si adauga sosul de stridii, sosul hoisin si pasta de tomate. Amesteca totul bine.

Aseaza carnea de porc intr-o tava din ceramica pentru cuptor. Adauga jumatate din sos. Da tava cu carne la frigider si lasa la marinat pe durata noptii.

Intr-o tigaie mare incinge uleiul. Adauga carnea de porc si prajeste-o bine pe toate partile. Adauga apoi si restul de sos. Transfera totul intr-o tava de cuptor. Da carnea la cuptor pentru 30 de minute.
Porcul copt dupa metoda chinezeasca se serveste cald, cu diverse garnituri.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016056 (s)