News Flash:

Friptura de porc cu vin si dafin

27 Decembrie 2013
2993 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pulpa de porc
320 ml vin rosu dulce
2 catei de usturoi
2 morcovi
1 ceapa
2 linguri ulei de masline
2 foi de dafin
cimbru
ardei iute
sare
piper

Mod de preparare:

Pune pulpa de porc intr-un vas mare de ceramica si impaneaz-o cu usturoi. Adauga peste ea 250 ml de vin si uleiul de masline, apoi condimenteaz-o cu sare, piper, ardei iute, foi de dafin si cimbru si da-o la rece pentru doua ore ca sa se intrepatrunda aromele.

Separat, intr-un alt vas de ceramica, asaza morcovii, ceapa si legumele, apoi pune peste ele si carnea de porc macerata si da-o la cuptor pentru 60 de minute. Din cand in cand, stropeste carnea cu sosul de vin, iar cand scade prea mult completeaza cu apa. Alaturi de aceasta friptura delicioasa, de pe masa de Craciun nu trebuie sa lipseasca nici traditionalele si savuroasele muraturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013906 (s)