News Flash:

Friptura de porc cu sos de visine

12 Iunie 2013
4566 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g pulpa de porc
2 catei de usturoi
150 ml vin rosu
2 rosii potrivire
1 legatura de patrunjel
30 ml ulei
sare

Pentru sos:

1 compot de visine
2 linguri cu faina
2 linguri cu ulei
1 lingurita cu zahar
sare
piper

Mod de preparare:

Curata carnea de porc de pielita, apoi tai-o felii mai grosute si asaz-o intr-o tava mai mare, unsa cu ulei. Amesteca rosiile taiate cubulete micute cu usturoiul, patrunjelul taiat marunt, sare si piper si adauga acest sos peste carne.
Pune tava la cuptor si las-o aproximativ 45 de minute si din cand in cand mai stropeste-o cu putin sos. Intre timp, pregateste sosul de visine. Caleste faina in putin ulei si adauga peste ea visinele fara samburi si zeama de la compot, apoi amesteca-le aproximativ 15 minute la foc mic. Adauga apoi zaharul, sare si piper dupa gust.
Friptura de porc cu sos de visine se serveste calda, cu piure sau cartofi natur.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin rosu sare sos ulei piper cartofi natur
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021152 (s)