News Flash:

Friptura de porc cu sos de usturoi

3 Octombrie 2012
3271 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de porc
700 g rosii in bulion
2 catei de usturoi zdrobiti
90 g smantana

Mod de preparare:

Se rumeneste carnea, apoi se pun in tigaie rosiile si usturoiul. Se amesteca usor si se lasa pe foc pentru a fierbe. Cand incep sa dea in clocot se da focul la minim, se pune un capac pe vas si se lasa asa cam 2 ore. Se mareste apoi intensitatea focului, se adauga smantana si se mai lasa la fiert aproximativ un sfert de ora. Se poate servi cu piure de cartofi.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare usturoi smantana tigaie clocot vas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014377 (s)