News Flash:

Friptura de porc cu salata proaspata

13 Februarie 2014
1813 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru friptura:
8 felii de porc dezosat, date prin faina si ou
2 lingurite de ulei vegetal
1 lingura sos de peste
1 lingura curry rosu

Pentru salata proaspata:
2 lingurite de ulei vegetal
suc de la un lime
1 lingurita zahar pudra
frunz de coriandru
2 lingurite de suc de peste
frunze de menta
1 ardei gras rosu, mic
mazare

Mod de preparare:


Intr-un bol de dimensiuni mari, combina pasta de curry si sosul de peste, apoi adauga carnea de porc si lasa la macerat. Incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu si gateste carnea de porc, cate 2 minute pe fiecare parte. Pentru salata de menta, combina uleiul sucul de lime, zaharul si sosul de peste. Adauga legumele si amesteca bine.
Serveste friptura de porc si curry rosu cu salata de menta alaturi de un pahar de vin rosu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete friptura friptura porc friptura salata retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015849 (s)