News Flash:

Friptura de porc cu rozmarin si mere

9 Mai 2014
1911 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cotlete de porc
2 lingurite rozmarin
3 mere rosii taiate felii
2 lingurite ulei de masline
ulei de masline extra
sare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 210 grade. Cu un cutit ascutit indepartam grasimea de pe cotlete. Condimentam cotletele cu sare si le ungem cu putin ulei. Incingem o tigaie la foc mare si punem cotletele la rumenit cate 3 minute pe fiecare parte. Amestecam merele cu rozmarin si ulei si le asezam intr-o tava. Asezam cotletele peste mere si bagam tava la cuptor timp de 10-15 minute. Se serveste carnita cu mere coapte si legume verzi fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi friptura porc friptura sos friptura mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1943 viz    0 com
2127 viz    0 com
3657 viz    0 com
1949 viz    0 com
2480 viz    0 com
2350 viz    0 com
3394 viz    0 com
1439 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1936 (s) | 36 queries | Mysql time :0.022095 (s)