News Flash:

Friptura de porc cu rozmarin

2 August 2012
2402 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 medalioane de porc
1 para taiata felii
10 g unt
1 lingura supa de pui
1 lingurita rozmarin
1 lingura suc de mere
sare

Mod de preparare:

Se rumenesc medalioanele de porc pe fiecare parte, apoi se pun intr-o farfurie si se acopera cu folie alimentara. Se topeste untul intr-o tigaie, se coc in el perele cam 2 minute, apoi se adauga sucul de mere si supa. Dupa 3 minute se presara rozmarin si sare, iar dupa inca vreo 2-3 minute se pune carnea in farfurie, iar alaturi putin suc din tigaie si perele coapte. Cine doreste, poate servi si cu legume fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

para unt rozmarin sare farfurie tigaie legume fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1388 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028321 (s)