News Flash:

Friptura de porc cu rozmarin

2 Aprilie 2014
1984 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 medalioane de porc
20 g unt
2 pere taiate felii
2 linguri supa de pui
2 linguri suc de mere
2 lingurite rozmarin
sare

Mod de preparare:


Incingem putin ulei de masline intr-o tigaie la foc mare si punem fripturica la rumenit cate 3-4 minute pe fiecare parte, dupa care o transferam pe o farfurie si acoperim cu folie. Punem untul in tigaie si dupa ce se topeste punem perele la copt timp de 2 minute si apoi adaugam supa si sucul de mere si lasam sa mai fiarba 3 minute. Adaugam apoi rozmarinul si sarea si mai lasam timp de 3 minute. Punem carnita in farfurii si servim cu pere coapte si putin suc din tigaie. Se mai poate servi si cu legume fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete friptura friptura porc sfaturi friptura sosuri friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2557 viz    0 com
2413 viz    0 com
3492 viz    0 com
1476 viz    0 com
1969 viz    0 com
1488 viz    0 com
2761 viz    0 com
2016 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1785 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020498 (s)