News Flash:

Friptura de porc cu pere si rozmarin

11 Mai 2012
2567 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de porc cu pere si rozmarin
Ingrediente:

8 medalioane de porc
4 felii de prosciutto taiate fasii
20 g unt
2 linguri supa de pui
2 pere decojite taiate feliute
2 linguri suc de mere
2 lingurite rozmarin
sare

Mod de preparare:

Prajim carnea de porc pe ambele parti, apoi o scoatem pe un platou. Topim untul, punem in ele feliile de pere si le gatim timp de 2 minute. Adaugam supa de pui si sucul de mere si lasam sa fiarba timp de 3 minute la foc mic. Adaugam fasiile de prosciutto, rozmarinul si sare si lasam sa fiarba 3 minute. Punem friptura de porc in farfurii si deasupra asezam feliutele de pere si prosciutto. Se serveste cu legume fierte.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prosciutto unt pere rozmarin sare legume fierte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010496 (s)