News Flash:

Friptura de porc cu mustar

4 Octombrie 2012
2150 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 morcovi taiati betisoare groase
3 buc. pastarnac taiat betisoare groase
40 g unt
4 medalioane de porc
2 linguri miere de albine
1 lingura mustar

Mod de preparare:

Se pun morcovul, pastarnacul si 2 linguri de apa intr-un vas termorezistent, se acopera recipientul si se baga in cuptorul cu microunde pentru 5 minute. Dupa aceea se scurg de apa.
Urmeaza rumenirea carnii in unt topit, 2-3 minute pe fiecare parte. Cand e gata trebuie pusa pe un platou si acoperita, pentru a o mentine calda cat mai mult timp. In aceeasi tigaie se pun restul de unt, mustarul si mierea de albine si se amesteca. Se da focul la minim, apoi se rumenesc pastarnacul si morcovul. Dupa vreo 3 minute se scot si se pun langa friptura.

sursa: cepapam


Citeste si despre friptura de porc cu rozmarin
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi retete culinare morcovi buc pastarnac unt mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014867 (s)