News Flash:

Friptura de porc cu menta

10 Martie 2014
2750 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700-800 g pulpa de porc
1 lingura ulei
1 lingurita oregano uscat
200 g ciuperci
1 lingurita menta uscata
1/2 lingurita paprika
2 linguri ulei de masline
150 ml supa de pui
piper
sare

Mod de preparare:

Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi adauga ciupercile taiate lamele subtiri si soteaza-le usor, circa 4 minute.
Separat, pune pulpa de porc intr-o tava termorezistenta, unge-o cu uleiul de masline, apoi presara peste ea ierburile uscate, sare si piper.
Adauga 150 de ml de supa de pui si da friptura la cuptor, la 180 de grade, circa 20 de minute. La final, adauga sote-ul de ciuperci si mai lasa totul inca 5 minute.
Serveste friptura calda, cu mamaliguta alaturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete friptura friptura porc retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021129 (s)