News Flash:

Friptura de porc cu ghimbir

22 Mai 2012
5540 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de porc cu ghimbir
Ingrediente:

4 cotlete de porc
75 g faina
1 lingura ulei de masline
20 g unt
2 lingurite sos de soia
125 ml suc de portocale
1 praf ghimbir
2 mere taiate rondele

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Trecem coteletele de porc prin faina. Incingem uleiul si untul intr-un vas termorezistent si gatim cotletele cate 3 minute pe fiecare parte. Le scoatem apoi pe o farfurie. In acelasi vas punem sucul, sosul de soia, zaharul, ghimbirul si sare dupa gust si dam in clocot. Asezam cotletele in vas si asezam pe deasupra rondelele de mere. Bagam vasul  acoperit la cuptor timp de 35 de minute. Indepartam capacul si mai lasam sa stea la cuptor inca 20 de minute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt ghimbir mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019622 (s)