News Flash:

Friptura de porc cu chimen

13 Mai 2011
2546 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de porc cu chimen
Ingrediente: 2 kilograme pulpa de porc 1 lingurita chimen sare dupa gust Mod de preparare: Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muschi tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3266 viz    0 com
2881 viz    0 com
4522 viz    0 com
1417 viz    0 com
2869 viz    0 com
2120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020374 (s)