News Flash:

Friptura de porc cu chimen

13 Mai 2011
2407 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de porc cu chimen
Ingrediente: 2 kilograme pulpa de porc 1 lingurita chimen sare dupa gust Mod de preparare: Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

muschi tortilla
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2898 viz    0 com
2741 viz    0 com
4350 viz    0 com
1310 viz    0 com
2459 viz    0 com
1884 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019621 (s)