News Flash:

Friptura de porc cu cartofi si muraturi

6 Ianuarie 2014
1464 Vizualizari | 3 Comentarii
Ingrediente:

pulpa de porc cu sorici

sare
piper macinat
piper boabe
boia
cimbru
usturoi
ulei
cartofi

Mod de preparare:

Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri de cca 1,5 cm, am condimentat-o cu sare piper, boia, cimbru, apoi am pus-o intr-o tava cu putin ulei. Peste pulpa am pus cativa catei de usturoi taiati pe lung, si piper boabe.
Am dat tava la cuptorul preincazit pentru cca 1 ora, la foc mediu, intorcand-o din cand in cand.
Cand carnea a inceput sa se rumeneasca, am pus cartofii taiati in jumatati, iar deasupra am asezat carnea si am mai lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand din cand in cand carnea. Se poate servi cu cartofi cu muraturi.

Friptura de porc recomandata de Simona.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Billydep  | #1232
wh0cd3551222 buy viagra
Billydep  | #1235
wh0cd3551222 viagra generic
Billydep  | #1404
wh0cd547005 toradol price
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019172 (s)