News Flash:

Friptura de porc

30 Ianuarie 2013
3119 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 felii piept de porc
2 felii ceafa de porc
1 kg cartofi
100 ml vin alb
mustar
5-6 catei de usturoi
piper
ulei
4 ardei iuti
sare
 
Mod de preparare:
 
Pentru inceput incingem cuptorul la 180g C. Ungem tava mare de la aragaz cu ulei apoi in mijloc asezam feliile de carne. Presaram peste ele sare, piper si le ungem pe fiecare cu o lingurita de mustar. Daca va place mai iute puneti cate un ardei mic rosu pe fiecare felie de carne. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem felii mai grosute. Ii asezam langa carne in tava, mai punem putin ulei si ii amestecam cu mana usor sa se unga de ulei pe toate partile. Punem seminte de chimen deasupra si printre ei cateii de usturoi curatati.
Punem vinul peste carne si bagam friptura la cuptor. Coacem timp de 60-70 min. Servim cu un pahar de vin rosu.

Friptura de porc recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi vin alb mustar piper ulei ardei iuti sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2643 viz    0 com
3490 viz    0 com
4213 viz    0 com
3246 viz    0 com
1768 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020208 (s)