News Flash:

Friptura de porc

30 Ianuarie 2013
3351 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7415 RON (+0.0061)
USD: 4.2846 RON (-0.0030)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 felii piept de porc
2 felii ceafa de porc
1 kg cartofi
100 ml vin alb
mustar
5-6 catei de usturoi
piper
ulei
4 ardei iuti
sare
 
Mod de preparare:
 
Pentru inceput incingem cuptorul la 180g C. Ungem tava mare de la aragaz cu ulei apoi in mijloc asezam feliile de carne. Presaram peste ele sare, piper si le ungem pe fiecare cu o lingurita de mustar. Daca va place mai iute puneti cate un ardei mic rosu pe fiecare felie de carne. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem felii mai grosute. Ii asezam langa carne in tava, mai punem putin ulei si ii amestecam cu mana usor sa se unga de ulei pe toate partile. Punem seminte de chimen deasupra si printre ei cateii de usturoi curatati.
Punem vinul peste carne si bagam friptura la cuptor. Coacem timp de 60-70 min. Servim cu un pahar de vin rosu.

Friptura de porc recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi vin alb mustar piper ulei ardei iuti sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2855 viz    0 com
3698 viz    0 com
4434 viz    0 com
3471 viz    0 com
1912 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017477 (s)