News Flash:

Friptura de miel la cuptor cu rosii

3 Septembrie 2012
4088 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bucati coasta de miel
1 bucata gat de miel
4 rosii coapte
1 lingurita rasa sare de mare
1 lingurita rasa cimbru
1 lingurita rasa piper rosu boabe
1 lingurita rasa piper negru boabe
8 catei de usturoi
200 ml vin alb
200 ml apa
ulei de masline

Mod de preparare:

Carne de miel am condimentat-o cu sare, cimbru si piperul boabe. Am pus carnea intr-o tava stropita putin cu ulei, apoi am adaugat rosiile tocate marunt, cateii de usturoiu taiati bucati marisoare. Am adaugat vinul si apa, si am dat la cuptorul preincalzit cca 2 ore, la foc potrivit, intorcand bucatile de carne din cand in cand.
Am servit alaturi de mamaliguta calda.
Friptura de miel la cuptor cu rosii pregatita de Simona.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar retete mancare mancare rosii coapte cimbru apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2773 viz    0 com
1439 viz    0 com
1434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013107 (s)