News Flash:

Friptura de miel impanat

13 Aprilie 2011
2761 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de miel impanat
Ingrediente: O pulpa de miel, o capatana usturoi, o bucata slanina, un pahar vin rosu, o lamaie, busuioc, oregano, sare, piper, o lingura ulei Mod de preparare: Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-un vas mai mare, se stoarce o lamaie peste ea, se pune vinul, se presara busuoic, oregano, sare si piper. Se acopera vasul si se laca la macerat intre 12 si 24 de ore. Dupa 12 ore se scoate pulpa de miel din vas, se lasa cu condimentele pe ea, se pune intr-un vas de yena cu zeama de la lamaie si vin, plus 1-2 linguri de ulei si se da la cuptor aproximativ 40 min. Mod de servire: Se serveste cu garnitura de orez,sau legume gratinate si cu muraturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfacla rosie usturoi caramelizat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1466 viz    0 com
2327 viz    0 com
3052 viz    0 com
2227 viz    0 com
1325 viz    0 com
2569 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019130 (s)