News Flash:

Friptura de miel frageda si buna

10 Aprilie 2018
1254 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 2 kg de carne de miel (carne de miel cu os)
  • 2-3 felii de slaninuta
  • 250 ml de vin alb
  • usturoi verde sau uscat
  • 1 lingurita de piper negru macinat
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 lingurita de sare
  • 3 linguri de ulei de masline sau ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Carnea de miel se curata, se spala, se condimenteaza cu sare si piper, se impaneaza cu usturoi si slaninuta. Se unge o tava de cuptor cu ulei, se asaza carnea, se adauga vinul si usturoiul si se introduce in cuptorul incins. Se mai scoate tava din cand in cand si se mai unge carnea de miel cu sosul format. Dupa 20 minute intoarcem carnea, mai adaugam putina apa sau vin daca mai este cazul. Cand carnea de miel este bine facuta, se scoate tava din cuptor si se serveste fierbinte. Este o friptura de miel la cuptor delicioasa.

Reteta de friptura de miel ne este recomandata de preparatedevis.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016263 (s)