News Flash:

Friptura de miel - E asa de frageda, ca ti se topeste in gura - Cum sa o faci si tu la fel - RETETA MAI JOS

7 Martie 2017
9904 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne de miel, de preferinta pulpe
usturoi
200 ml vin alb sec
100 ml ulei
oregano
maghiran
cimbru
sare
piper

Mod de preparare:

Carnea se spala bine si se usuca cu un prosop de hartie. Condimentele se amesteca si frecam bine carnea peste tot cu ele. O impanam cu usturoi si slaninuta (facem mici incizii cu cutitul apoi punem un catel de usturoi sau o felie de slaninuta).
Lasam sa stea la rece cel putin 2 ore de preferat peste noapte.
Punem carnea in tava, turnam vinul, acoperim cu o folie si coacem 1 ora la foc potrivit (170 grade Celsius). Apoi luam folia si mai lasam 15 minute, intoarcem pe partea cealalta si mai lasam inca 15 minute.
Servim cu piure de cartofi si cu sos de hrean.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura miel friptura pasti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019512 (s)