Ingrediente:carne de miel, de preferinta pulpe
usturoi
200 ml
vin alb sec100 ml ulei
oreganomaghiran
cimbrusare
piper
Mod de preparare:Carnea se spala bine si se usuca cu un
prosop de hartie. Condimentele se amesteca si frecam bine carnea peste tot cu ele. O impanam cu usturoi si slaninuta (facem mici incizii cu cutitul apoi punem un catel de usturoi sau o felie de slaninuta).
Lasam sa stea la rece cel putin 2 ore de preferat peste noapte.
Punem carnea in tava, turnam vinul, acoperim cu o
folie si coacem 1 ora la foc potrivit (170 grade
Celsius). Apoi luam folia si mai lasam 15 minute, intoarcem pe partea cealalta si mai lasam inca 15 minute.
Servim cu piure de cartofi si cu
sos de hrean.
sursa:
hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)