News Flash:

Friptura de miel cu usturoi

15 Aprilie 2014
1948 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cotlet de miel
2 catei usturoi tocati
1 lingurita miere
1 lingura suc de portocale
1/2 lingurita sare
3 linguri mustar Dijon
1 lingura oregano
2 linguri patrunjel
1 lingurita cimbru
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita coaja portocala
700 g ridichi taiate in jumatati
3 linguri ulei de masline
1 lingura otet

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 160C. Curata grasimea de pe carne, condimenteaza cu sare si unge cotletele cu mustar. Amesteca patrunjelul cu oregano, cimbru, usturoi si piper. Presara totul peste carne si preseaza usor cu degetele. Pune carnea pe un gratar intr-o tava de copt, astfel incat cotletele sa fie asezate in picioare. Infige un termometru de carne intr-unul dintre cotlete, avand grija sa nu atinga osul.

Amesteca ridichiile cu 1 lingura de ulei de masline si pune-le in tava, langa friptura. Coace la cuptor timp de 45-60 minute pana cand termometrul indica 57C, pentru o friptura medium rare sau 65C pentru o friptura medium. Scoate tava si acopera friptura cu o folie de aluminiu timp de 15 minute.

Amesteca restul de ulei cu otetul, coaja de portocala si susul de portocala si mierea. Condimenteaza cu sare si piper si toarna dressingul peste ridichile coapte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste friptura paste friptura miel retete miel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1620 viz    0 com
2326 viz    0 com
1823 viz    0 com
4902 viz    0 com
2971 viz    0 com
3543 viz    0 com
2769 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013820 (s)