News Flash:

Friptura de miel cu smantana si vin

2 Mai 2013
3605 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pulpa de miel
2 cepe
2-3 catei de usturoi
mustar
50 ml smantana
sos de soia
ierburi aromatice
3 linguri de miere
zeama de lamaie
1 cana vin alb
sare
piper macinat

Mod de preparare:

Spala si curata bine carnea de miel, apoi unge-o cu ulei si asaz-o intr-o tava. Pune peste ea un strat de felii de ceapa si asezoneaza cu piper pe ambele parti, apoi inveleste carnea intr-o folie de aluminiu si las-o la frigider pentru o zi. A doua zi indeparteaza ceapa si condimenteaza carnea cu ierburi aromatice, precum rozmarin, maghiran si cimbru.
Prepara un sos din mustar, zeama de lamaie si miere si unge cu el carnea de miel, toarna peste ea 2 cani de apa si bag-o la cuptor, invelita in folie de aluminiu, o ora.
Stropeste carnea cu vinul, adauga usturoiul si mai las-o cateva minute la cuptor. Strecoara sosul si pune din nou intr-o craticioara mustar, miere, zeama de lamaie si ierburi aromatice si smantana si amesteca pana obtii un sos mai gros.
Se serveste calda cu sos si cartofi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016891 (s)