News Flash:

Friptura de miel cu menta si vin

9 Aprilie 2012
2618 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de miel cu vin si menta
Ingrediente:

1 kg pulpa miel cu os
250 ml vin alb
menta
250 ml apa
cimbru
3-4 catei usturoi
piper
sare


Mod de preparare:

Mai intai potrivim carnea de miel de piper, sare, menta si cimbru, dupa care o punem intr-un vas yena. Usturoiul se feliaza si se pune peste carne. Apoi turnam vinul, cat sa acopere carnea, si dam la cuptor, la foc iute. Din cand in cand mai stropim carnea cu sosul din tava. Scoatem din cuptor cand e rumenita carnea. Decoram cu frunze de menta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin alb menta apa cimbru usturoi pipersare vas yena tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015435 (s)