News Flash:

Friptura de miel cu cimbru si vin alb

13 Aprilie 2011
2659 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de miel cu cimbru si vin alb
Ingrediente: 1 1/2 kg carne, 100 g unt, 1 ceapa, 1 morcov, 100 g costita afumata, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca zeama de carne concentrata, sare, piper, cimbru, boia dulce, sote de legume sau alta garnitura Mod de preparare: Se scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare, boia, cimbru si piper, dupa gust si se leaga cu sforicica. Se asaza in tava cu zeama de carne. Se toarna vinul peste carne, se adauga untul si se rumeneste 45-60 minute. Se strecoara sosul. Se scoate sforicica. Se taie felii. Mod de servire: Se serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau salate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura salvie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2262 viz    0 com
2915 viz    0 com
2091 viz    0 com
1226 viz    0 com
2381 viz    0 com
3481 viz    0 com
4064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018761 (s)