News Flash:

Friptura de miel cu cimbru si vin alb

13 Aprilie 2011
2723 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de miel cu cimbru si vin alb
Ingrediente: 1 1/2 kg carne, 100 g unt, 1 ceapa, 1 morcov, 100 g costita afumata, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca zeama de carne concentrata, sare, piper, cimbru, boia dulce, sote de legume sau alta garnitura Mod de preparare: Se scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare, boia, cimbru si piper, dupa gust si se leaga cu sforicica. Se asaza in tava cu zeama de carne. Se toarna vinul peste carne, se adauga untul si se rumeneste 45-60 minute. Se strecoara sosul. Se scoate sforicica. Se taie felii. Mod de servire: Se serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau salate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura salvie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2325 viz    0 com
3048 viz    0 com
2223 viz    0 com
1321 viz    0 com
2565 viz    0 com
3617 viz    0 com
4253 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013418 (s)