News Flash:

Friptura de miel cu cimbru si vin alb

13 Aprilie 2011
2689 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Friptura de miel cu cimbru si vin alb
Ingrediente: 1 1/2 kg carne, 100 g unt, 1 ceapa, 1 morcov, 100 g costita afumata, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca zeama de carne concentrata, sare, piper, cimbru, boia dulce, sote de legume sau alta garnitura Mod de preparare: Se scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare, boia, cimbru si piper, dupa gust si se leaga cu sforicica. Se asaza in tava cu zeama de carne. Se toarna vinul peste carne, se adauga untul si se rumeneste 45-60 minute. Se strecoara sosul. Se scoate sforicica. Se taie felii. Mod de servire: Se serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau salate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura salvie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2293 viz    0 com
2984 viz    0 com
2161 viz    0 com
1272 viz    0 com
2472 viz    0 com
3540 viz    0 com
4165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019944 (s)