News Flash:

Friptura de jambon cu lamaie

22 Decembrie 2011
2376 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Friptura de jambon cu lamaie
Ingrediente:

4 kg jambon de porc pe os
200 g marmelada de lamaie
2 limete
70 g fistic tocat
100 g zahar brun

Mod de preparare:

Cuptorul se incinge la 150 grade si se tapeteaza cu hartie de copt o tava mare. Se indeparteaza coaja de pe jambon si se cresteaza suprafata in forma de diamant. Dupa aceea se pune jambonul in tava. Apoi se amesteca zaharul, marmelada, coaja de limete rasa, sucul de limete si fisticul intr-un castron. Compozitia rezultata se pune peste jambon si se da la cuptor timp de 1h si 30 minute, pana se rumeneste.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

limete fistic zahar brun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014234 (s)