News Flash:

Friptura de iepure in sos de vin

26 Aprilie 2016
3075 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pulpe de iepure (coastele le-am lasat pentru o tocanita)
2 linguri ulei
150 gr kaizer
1 ardei verde (galben)
1 ardei rosu
4 cepe
250 gr telina
4 catei de usturoi
4 rosii
500 ml vin alb
250 ml supa ( eu am pus o cana de apa si un cub de Knorr)
3 foi dafin
coriandru
boia
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul apoi spalam pulpele , le stergem si le condimentam .Incingem uleiul intr-o cratita sau tigaie (ulterior va trebui sa o bagam la cuptor deci fara manere de plastic), prajim kaizerul si pulpele de jur imprejur (kaizerul il taiem felii, puteti folosii si felii de bacon afumat).
Se taie ceapa bucati mai mari, la fel si usturoiul si se adauga la carne. Stingem cu vin alb, adaugam supa si apoi bagam la cuptor timp de 50 minute (eu am acoperit cu o folie de aluminiu) la 70 grade.

Taiem ardeiul cuburi si telina fasii. Crestam rosiile si le oparim, apoi le decojim si le taiem cubulete. Legumele, foile de dafin si maslinele se adauga la carne. Se condimenteaza cu coriandru, piper, boia si sare. Bagam totul la cuptor fara folie pentru inca 30 minute.
Servim pulpele cu legumele inabusite si sosul de la friptura. Deasupra presaram patrunjel tocat.

Reteta de friptura de iepure in sos de vin ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura iepure sos friptura sos vin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2331 viz    0 com
3006 viz    0 com
3641 viz    0 com
12048 viz    0 com
2144 viz    0 com
1968 viz    0 com
1963 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020500 (s)