News Flash:

Friptura de iepure in sos de vin

26 Aprilie 2016
3488 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 pulpe de iepure (coastele le-am lasat pentru o tocanita)
2 linguri ulei
150 gr kaizer
1 ardei verde (galben)
1 ardei rosu
4 cepe
250 gr telina
4 catei de usturoi
4 rosii
500 ml vin alb
250 ml supa ( eu am pus o cana de apa si un cub de Knorr)
3 foi dafin
coriandru
boia
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul apoi spalam pulpele , le stergem si le condimentam .Incingem uleiul intr-o cratita sau tigaie (ulterior va trebui sa o bagam la cuptor deci fara manere de plastic), prajim kaizerul si pulpele de jur imprejur (kaizerul il taiem felii, puteti folosii si felii de bacon afumat).
Se taie ceapa bucati mai mari, la fel si usturoiul si se adauga la carne. Stingem cu vin alb, adaugam supa si apoi bagam la cuptor timp de 50 minute (eu am acoperit cu o folie de aluminiu) la 70 grade.

Taiem ardeiul cuburi si telina fasii. Crestam rosiile si le oparim, apoi le decojim si le taiem cubulete. Legumele, foile de dafin si maslinele se adauga la carne. Se condimenteaza cu coriandru, piper, boia si sare. Bagam totul la cuptor fara folie pentru inca 30 minute.
Servim pulpele cu legumele inabusite si sosul de la friptura. Deasupra presaram patrunjel tocat.

Reteta de friptura de iepure in sos de vin ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura iepure sos friptura sos vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2642 viz    0 com
3561 viz    0 com
4304 viz    0 com
17330 viz    0 com
2423 viz    0 com
2193 viz    0 com
2281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026376 (s)