News Flash:

Friptura de iepure cu varza rosie

13 Mai 2013
2893 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g carne de iepure
250 g unt
1 varza rosie
1 lingura de cimbru proaspat
1 lingura cu untura
1 lingura cu miere
1 lingurita cu otet
sare
chimen
piper

Mod de preparare:

Spala bine carnea de iepure si tai-o bucatele, apoi asezoneaz-o cu sare si chimen. Incinge putin unt intr-o tigaie si rumeneste carnea de iepure aproximativ 5 minute. Toarna aceste amestec intr-o tava, adauga restul de unt si cimbru proaspat. Toarna peste putina apa si pune carnea la cuptor pentru 50 de minute. Stropeste carnea de iepure din cand in cand cu putin sos din tava, iar daca scade prea mult mai adauga putina apa.
Separat, taie varza rosie fidelute, pune-o intr-un bol mare si amestec-o cu putina sare, piper, otet si miere. Adauga peste varza putina apa si pune-o pe foc circa 20 de minute, pana se inmoaie.
Friptura de iepure se serveste calda, cu salata de varza, garnitura de cartofi sau orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza rosie untura miere otet bol mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019928 (s)