News Flash:

Friptura de iepure cu usturoi

29 Septembrie 2014
2296 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

un iepure
2 hamsii conservate in ulei
2 frunze de dafin
rozmarin
1/2 pahar de vin
o lingura de capere
un catel de usturoi
supa vegetala
50 ml ulei de masline
2 linguri de otet de vin alb
sare

Mod de preparare:

Taiem in bucati iepurele, il spalam sub jetul de apa si-l stergem de apa cu servetele. Taiem marunt usturoiul, rozmarinul (sau puteti pune cimbru), frunzele de dafin si caperii si punem tot intr-un vas incapator in care am pus uleiul. Adaugam si hamsii, prajim foarte putin, apoi adaugam bucatile de carne si le rumenim pe toate partile, dam focul la mic, punem sare, adaugam vinul si otetul, acoperim cu capac si lasam pe aragaz circa 55 de minute. Nu uitam sa intoarcem carnea din cind in cind, iar in momentul respectiv, mai adaugam cite un pic de supa vegetala.
Cind iepurasul e gata, il asezam pe farfurie, punem sosul lasat de carne si servim alaturi de cartofi la cuptor sau prajiti.

Friptura de iepure recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura friptura iepure retete carne retete culinar ghid culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1838 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030364 (s)