News Flash:

Friptura de iepure cu rozmarin

14 Ianuarie 2016
1377 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o carcasa de iepure
2 crengute de rozmarin
3-4 linguri ulei de masline
4 catei de usturoi
piper
sare

Mod de preparare:

Spala carnea de iepure si tai-o in bucati potrivite. Adauga-o intr-un bol incapator si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Toaca marunt usturoiul si rozmarinul si amesteca-le cu uleiul de masline. Adauga-le peste iepure si amesteca bine pentru ca aromele sa se distribuie uniform. Acopera vasul cu folie alimentara si lasa-l la frigider minim doua ore pentru a se marina.
Frige apoi carnea pe gratar pana cand este bine patrunsa. Serveste carnea calda, alaturi de o garnitura de legume la gratar sau la aburi, ori alaturi de o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura iepure reteta friptura reteta iepure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014827 (s)