News Flash:

Friptura de iepure

25 Aprilie 2016
2270 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 iepure
2-3 morcovi
2 ardei iuti
3-4 rosii mici sau de tip cherry
1 patrunjel
2 ardei kapia sau gogosari
6-7 catei de usturoi
3-4 cepe mai mici
1/2 pahar vin alb

Pentru uns carnea:
rozmarin, putina salvie, cimbru, boia, piper, sare, 100 ml ulei de masline, 1/2 de lamaie stoarsa

Mod de preparare:

Curatam legumele, le taiem bucati mai mari, ungem o tava cu putin ulei si le asezam amestecate.  Usturoiul nu l-am mai curatat, cateii i-am pus intregi, zdrobiti putin cu lama cutitului. Amestecam restul ingrendientelor si ungem carnea
Adaugam vinul si o jumatate de pahar de apa, punem o folie deasupra si coacem la foc mic 1 1/2 ora. Apoi luam folia si lasam sa se rumeneasca.

Reteta de friptura de iepure ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura iepure friptura cuptor friptura pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2841 viz    0 com
3481 viz    0 com
8787 viz    0 com
2075 viz    0 com
1890 viz    0 com
1854 viz    0 com
2092 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1394 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013086 (s)