News Flash:

Friptura de gaina cu pilaf de orez

22 Mai 2019
551 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • gaina grasa de casa
  • orez
  • morcovi
  • ceapa
  • ulei
  • vegeta
  • condimente: sare, piper, boia
  • usturoi

Mod de preparare:

Se transeaza carnea de gaina, se fierbe in supa, dupa care carnea se scoate pe un platou, unde se condimenteaza cu sare, piper, vegeta cu gust de gaina, boia si usturoi. Dupa aceea, se pune la prajit intr-o tava cu ulei si untura, pe vatra, imediat dupa ce painea a fost scoasa din cuptor. Se lasa 40 de minute timp in care se intoarce de mai multe ori, pentru a se rumeni pe ambele parti. La urma, daca mai e cazul, se mai adauga piper, boia si putin usturoi, apoi se acopera pentru a sta inabusita.
Pilaful de orez se prepara cu ulei, ceapa taiata marunt, morcovi rasi. Orezul dupa, ce a fost spalat, se pune in cratita unde s-a calit ceapa si morcovul, se amesteca putin, apoi se pune supa in care s-a fiert gaina. La pilaful de orez se pune: vegeta, sare, piper si frunza de patrunjel tocata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura gaina friptura orez
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015940 (s)