News Flash:

Friptura de curcan la cuptor

19 Decembrie 2011
2880 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de curcan la cuptor
Ingrediente:

2 kg piept de curcan
crengute de rozmarin
sucul de la o portocala
30 ml ulei de masline

Mod de preparare:

In timp ce se incinge cuptorul la 180 de grade, se pune carnea de curcan intr-o tava cu putin ulei, se acopera cu folie si se da la cuptor timp de o ora si un sfert, dupa care se ia folia. Se amesteca uleiul cu sucul de portocala si se unge pieptul de curcan cu sosul obtinut. Se da iarasi la cuptor si se mai lasa in jur de  30 de minute. Ca decor se folosesc crengutele de rozmarin si sosul din tava.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012719 (s)