News Flash:

Friptura de curcan cu vin alb

23 Decembrie 2016
759 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 pulpe intregi de curcan taiate fiecare in doua
100 ml vin alb
4-5 catei de usturoi
1 frunza de dafin
cateva boabe de piper
1 lingurita otet

Mod de preparare:

Punem intr-o punga toate ingredientele si lasam sa stea peste noapte la marinat in frigider.
Apoi punem intr-un vas termorezistent putin ulei, adaugam pulpele, restul ingredientelor din punga si 1/2 de cana de apa.
Acoperim cu o folie si coacem o ora la foc potrivit. Luam folia jos si mai lasam aprox. 15 minute pana se rumenesc pulpele.
Servim cu garnitura de cartofi sau legume.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura curcan friptura reteta friptura vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016188 (s)