News Flash:

Friptura de curcan cu vin alb

23 Decembrie 2016
681 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe intregi de curcan taiate fiecare in doua
100 ml vin alb
4-5 catei de usturoi
1 frunza de dafin
cateva boabe de piper
1 lingurita otet

Mod de preparare:

Punem intr-o punga toate ingredientele si lasam sa stea peste noapte la marinat in frigider.
Apoi punem intr-un vas termorezistent putin ulei, adaugam pulpele, restul ingredientelor din punga si 1/2 de cana de apa.
Acoperim cu o folie si coacem o ora la foc potrivit. Luam folia jos si mai lasam aprox. 15 minute pana se rumenesc pulpele.
Servim cu garnitura de cartofi sau legume.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura curcan friptura reteta friptura vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022190 (s)