News Flash:

Friptura de curcan cu sos de merisoare

27 Mai 2014
5211 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept de curcan dezosat si fara piele
350 g de crutoane asezonate cu ierburi aromatice
2 linguri de ulei de masline
o cana de nuci pecan zdrobite
240 g de merisoare confiate

Mod de preparare:

Inmoaie crutoanele in apa si taie cele doua bucati de piept de curcan in felii subtiri. Pune crutoanele inmuiate pe marginea feliilor de carne, adauga nucile zdrobite si apoi merisoarele si ruleaza pieptul de curcan astfel incat sa obtii niste rulouri perfecte. Daca este nevoie, fixeaza-le cu ajutorul unor scobitori.
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste rulourile in ea pe ambele parti. Apoi pune tigaia in cuptorul preincalzit la 175 de grade si lasa rulourile la rumenit timp de o ora.
Aceste rulade se servesc calde, asezate pe frunze de salata verde si asezonate cu nuci pecan injumatatite si cu merisoare confiate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete friptura friptura curcan friptura sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2054 viz    0 com
2282 viz    0 com
4465 viz    0 com
2080 viz    0 com
2695 viz    0 com
2510 viz    0 com
3780 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012079 (s)