News Flash:

Friptura de curcan cu sos

21 Martie 2014
3394 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g cartofi taiati cuburi
210 ml lapte de vaca
70 ml supa de pui
60 g sos de merisor
1 lingura ulei de masline
4 bucati piept de curcan (sau pui) (aprox 130 g fiecare)
400 g pastai de fasole verde congelate

Mod de preparare:

Se pun cartofii la fiert intr-o oala. Preparam apoi un piure din cartofii fierti adaugand laptele si sare dupa gust. Intre timp, amestecam supa cu sosul de merisoare. Incingem ulei intr-o tigaie si punem carnita de curcan la rumenit pe ambele parti cate 5 minute. Transferam apoi pe un platou si o mentinem calda.  Reducem focul  si adaugam amestecul de supa cu sos si lasam sa fiarba timp de 3 minute pana cand se ingroasa usor. Intre timp, punem si fasolea la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Servim friptura cu piure, fasole verde si sos de merisor.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi fripturi curcan fripturi sos sos merisor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1439 viz    0 com
1917 viz    0 com
1446 viz    0 com
2572 viz    0 com
1977 viz    0 com
2771 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014863 (s)